Country Living
Country Living, Country Skills
Country People

KountryLife.com - A Country Living Resource and Community
Community
Message Board
Country Topics
Trading Post
Memory Lane
Country Skills
Country Cooking

Channels
Gardening
Livestock
The Kitchen
Machinery
Tools

Photographs
Photo Gallery
Vintage Photos
Special Collections

Fun
Country Humor
Country Sounds
Coloring Book
Interactive Story

Farm Tractors
Pictures
Tractor Parts
Tractor Manuals

Miscellaneous
Classic Trucks
Antique Tractors
Modern Tractors
Site Map
Links Page
Contact Us

  
Country Discussion Topics
To add your comments to this topic, click on one of the 'Reply' links below.

This site (back button)
[Return to Topics]

steve19438    Posted 01-26-2005 at 05:31:25       [Reply]  [Send Email]
after i posted the previous message i noticed a coupla boo-boo's. when usuing the "back" button here is erases your text and you have to type the thing over again. anyone know why the text is erased ?


Bob    Posted 01-26-2005 at 08:57:57       [Reply]  [No Email]
In IE, try deleting your cookies and off-line content.


steve19438    Posted 01-26-2005 at 08:33:10       [Reply]  [Send Email]
thatks all!!!!


steve19438    Posted 01-26-2005 at 08:34:03       [Reply]  [Send Email]
shoulda been THANKS! ugh!!!!


Donna from Mo    Posted 01-26-2005 at 06:10:35       [Reply]  [No Email]
I had that problem in Internet Explorer, like the others did. With Firefox I don't. What I learned to do was "select all" of my entry, and right-click "copy". Then if I needed to go back for correction and it was gone, all I had to do was "paste" and I could work on it and re-send.


~Lenore    Posted 01-26-2005 at 07:42:31       [Reply]  [No Email]
That is what I do, too, Donna.
I am using Firefox now and it has not been happening.
I had not thought of that being the reason though.


Ron/PA    Posted 01-26-2005 at 06:05:21       [Reply]  [No Email]
I think it's an IE problem or setting. I can't do it either on IE but I can on Firefox or Opera.
Ron


Joe Dirt    Posted 01-26-2005 at 05:54:47       [Reply]  [No Email]
I think it's your browser, or settings maybe? I'm the last one to ask, lol! But when I used Internet Explorer it erased it when I would go back. Now with FireFox it's still there when i go back...go figure...


[Return to Topics]



[Home] [Search]

Copyright © 1999-2013 KountryLife.com
All Rights Reserved
A Country Living Resource and Community